یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد نماینده جدید صندوق جمعیت سازمان ملل اعتبارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد هیات حماس برای بررسی مذاکرات آتش‌بس وارد مصر شد امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت

کره شمالی واشنگتن و سئول را تهدید کرد

رهبر کره شمالی گفت در صورت ادامه تحرکات نظامی علیه پیونگ یانگ، آمریکا و کره جنوبی با اقدامات متقابل این کشور مواجه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر کیم جونگ اون پس از پرتاب موشک بالستیک قاره‌پیمای هواسونگ-۱۷ در پیامی که بامداد جمعه از رادیو دولتی کره شمالی پخش شد، گفت: من به کار خود ادامه خواهم داد تا اطمینان حاصل کنم که ایالات متحده و کره جنوبی که آشکارا با جمهوری ما دشمنی دارند، متوجه بی‌احتیاطی خود در انجام رزمایش‌های بزرگ نظامی که اغلب در منطقه شبه جزیره کره انجام می‌دهند، شوند.

به گزارش خبرگزاری تاس، وی واشنگتن و سئول را تهدید کرد که در صورت ادامه تحریکات نظامی خود علیه کره شمالی، با اقدامات متقابل این کشور مواجه خواهند شد.

رهبر کره شمالی همچنین در پیام خود متعهد شد: به سلاح هسته‌ای با سلاح هسته‌ای و به رویارویی آشکار با رویارویی آشکار پاسخ خواهیم داد.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی بامداد امروز (جمعه) خبر داد که کره شمالی یک موشک دور برد بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.

یک مقام کره جنوبی گفت که به نظر می‌رسد موشک شلیک شده شبیه به جدیدترین موشک بالستیک قاره پیما (ICBM) کره شمالی با نام هواسونگ-۱۷ باشد.

پیونگ یانگ در ماه‌های گذشته چندین آزمایش موشکی و رزمایش برگزار کرده است که هدف از آن‌ها تقویت بازدارندگی هسته‌ای و عملیاتی کردن کامل تسلیحات بیشتر توسط ارتش این کشور عنوان شده است.

رهبر کره شمالی جمعه گذشته به ارتش این کشور دستور داد تا رزمایش‌های بیشتری برای آمادگی در یک «جنگ واقعی» انجام دهد.

حزب حاکم کارگران کرره شمالی نیز یکشنبه در پاسخ به اقدامات آمریکا و کره جنوبی، تدابیر عملی و مهمی برای بازدارندگی جنگی اتخاذ کرد./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
آخرین اخبار